top of page

 

HwKS uradno postal član Kinološke zveze Slovenije

 

Statut Hovawart kluba Slovenije

 

 

Torej se imenuje: Hovawart klub Slovenije, KZS - FCI.

Naš zakoniti zastopnik, torej naš predsednik, je podpisal pogodbo s KZS, račun za pristopnino v zvezo je poravnan.

 

Pred nami je tako naša PRVA KLUBSKA RAZSTAVA, ki se bo zgodila v Ljubljani, 18.1.2015, s pričetkom ob 15.30 uri in sodnikom, ki je izreden poznavalec naše pasme in prihaja iz Finske: g. Tapio Eerola, dolgoletni vodja vzreje Finskega hovawart kluba, dolgoletni sodnik specialist za pasmo in sam vzreditelj hovawartov. 

 

Za naš klub je izjemnega pomena, da se te razstave čimbolj številčno udeležimo, da pokažemo svoje hovawarte in sodelujemo složno in pustimo pred kinološko javnostjo na ta način odmeven vtis. Tudi zato, ker se naš klub trenutno nahaja na "sredi poti" do našega skupnega cilja: postati polnopravni pasemski klub - imeti pod svojim okriljem tudi strokovni organ, vzrejno komisijo. Prav zaradi slednjega je ta razstava tako zelo pomembna.  

 

Torej skušajmo razumeti in podpreti ta dogodek: naš klub nas sedaj potrebuje! Prijavite svoje hovawarte na razstavo in sodelujte, spoštovane članice in člani. Trenutno število prijavljenih je 8 in upamo, da nas bo vsaj 30, da bomo ponosno lahko predstavili tudi vzrejne skupine vseh naših vzrediteljev, v vseh barvah!

 

Kot smo že najavili, bo zadnji vikend pred razstavo organizirana še Klubska vaja, da boste vsi sodelujoči lahko kar se da pripravljeni in na razstavni dan brez zadrege. O tem vas bomo še obvestili takoj, ko bodo prijave zaključene.

 

Ob razstavi bomo pripravili manjšo pogostitev, da včlanitev našega kluba v KZS skupaj proslavimo!

 

 

vaš 

HOVAWART KLUB SLOVENIJE

KZS - FCI

 

 

bottom of page