top of page

 

Voščilo

 

Še eno uspešno leto je za nami

 

Dragi naši člani,

 

z veseljem lahko ugotovimo, da naš klub že 5. leto zapored nadaljuje s svojim uspešnim delovanjem.

Tudi letos smo imeli 2 specialni razstavi, vzrejni pregled, piknik, predstavitev dejavnosti, poleg tega pa kar 2 skupščini: redno, spomladansko in jesensko, volilno, kjer smo dobili staro – novo vodstvo z podmladki v NO in DK, kar nas zelo veseli. V tem mandatu upamo, da bo še več mlajših članov dobilo voljo za delo v vodstvu kluba, še bolj pa upamo, da se bo kateri odločil in stopil na pot strokovnega usposabljanja za sodnika.

 

V vodstvu kluba  smo izjemno veseli zvestobe dolgoletnih članov, kot seveda tudi novih članov, od katerih so se nekateri že aktivno vključili v delovanje  kluba. Na današnji dan imamo namreč kar 88 članov, z lastniki mladičkov, skotenih v letošnjem letu pa jih bo še 22 več! Da, letos smo imeli kar 2 legli, in sicer se je v psarni Hovi-raj skotilo 10 mladičkov, v psarni ex Horto Albo pa kar 12 mladičkov, skupaj torej 22 hovijev v vseh 3 barvah, od katerih jih je (jih bo) kar nekaj odšlo v tujino. Čestitamo!

 

Kaj naj še rečemo ob koncu leta? Predvsem to, da si želimo, da bi klub še naprej tako homogeno deloval ter da bi bili naši člani še naprej tako zadovoljni ter se vključevali v aktivnosti kluba. Želimo si, da bi bili s svojimi hoviji srečni in da bi počeli vse, kar je v veselje vam in vašim kosmatincem. Vsem skupaj pa želimo

 

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE

 

ter

 

ZDRAVJA, ZADOVOLJSTVA IN SREČE

V NOVEM LETU

2019

foto: Tea Vardjan Rožič

 

 

48403991_2446405232067487_29636138790467
bottom of page