top of page

 

Vabilo na HWKS piknik 30.9.2017

Lokacija Gorjanci (Vinja vas 41, 8000 Novo mesto)

 

Piknik prostor se nahaja na Gorjancih – Vinja vas 41, ob robu gozda, z veliko sence in dovolj prostora za vse naše kosmatince ter vse nas. Za vse, ki boste to želeli, smo pripravili krajši pohod po gorjanških poteh, poskrbeli bomo za kosilo (tako mesno kot brezmesno, to boste izpolnili v prijavnici za piknik). Cena obroka je 9€, poravnate jo blagajničarki ob prihodu, kjer prejmete tudi kartonček za obrok in pijačo. Zbiranje udeležencev bo od 10.30 do 11h, ostali program in opis poti najdete nižje v besedilu. Naša HWKS komisija za šolanje bo poskrbela za ring trening, ki bo dobrodošel za vse udeležence naše Specialne razstave v oktobru. Prav tako bodo članice KŠ poskrbela za prve učne urice za mladiče. 

V okviru piknika bomo izvedli tudi srečelov, zato prosimo vsakega udeleženca, da za ta namen prispeva dobitek in ga prinese s seboj.

Parkirnih mest je dovolj, zato brez skrbi, tudi za avtodome, kdor se bo pač pripeljal z njim.

Dobrodošli in varno vožnjo vsem, ki se boste vabilu na naš tradicionalni piknik odzvali.

Še moj telefon za vsak slučaj: 031 763612 (Tanja)

Tanja in Tea Pavišič

Prijavite se preko spletnega obrazca spodaj.  PRIJAVE SO ZAKLJUČENE

Navodila za pot:

Zavijete z avtoceste na izvozu Novo mesto VZHOD. Sledite smerokazom Metlika. Na vaši levi boste zagledali nakupovalni center Qlandija in v krožišču zavijete desno na prvi izvoz, smerokaz Metlika. V naslednjem krožišču zavijete levo – zopet smerokaz Metlika, proti Ločenskemu mostu, mimo tovarne zdravil Krka. Peljete ves čas naravnost do križišča v Žabji vasi, kjer greste zopet naravnost proti Metliki. Na vaši desni boste zagledali Hofer, na levi pa ONC nakupovalni center. Ves čas naravnost po glavni cesti mimo tovarne avtomobilov Revoz. Peljete naravnost naprej po glavni cesti Novo mesto – Metlika, čez Gotno vas, Težko vodo….. na vaši levi mimo gostilne Prepih, nato zopet naravnost naprej mimo stare gostilne …… pred seboj boste zagledali oster levi ovinek, tako imenovana »Fajfa«, še slab kilometer in cilj bo na vaši levi.  CILJ – na vaši LEVI! Označen bo z baloni, da ne zgrešite zaviti.

Vinja vas 41 - Še koordinate za vse tiste, ki prisegajo le na navigacijo 

Program:

 

10.30 - 11.00

Zbiranje udeležencev

Dobrodošlica

 

11.30 - 14.00 

Pohod ali sprehod ter ring trening. 

Samo dogajanje bomo prilagodili vremenskim razmeram, starosti hovijev in željam udeležencev.

Ker se bliža razstava v Lipici, bomo zabavo združili z delom-treningom. S pomočjo Suzane bomo vadili predstavitev v razstavnem krogu, hojo in tek, Bojana pa bo iz sodniške plati pokazala, kako se mora kuža v ringu ali na vzrejnem pregledu pustiti pregledati in izmeriti.

 

14.00

Kosilo

Za kosilo bo na voljo meso iz žara ter brezmesni obrok + priloga ter ena pijača.

Na prijavnici navedite število kosil in označite mesni ali brezmesni obrok.

Cena kosila na osebo je 9€, ostala pijača bo na voljo po primernih cenah.

Kosilo je za otroke brezplačno.

 

15.30

Srečelov

bottom of page