top of page

 

Tradicionalni jesenski piknik

 

 

 

Tradicionalni jesenski piknik bo potekal 24. septembra 2016.

 

Lokacija: Bohinjska Bela

Peljete se skozi Bled v smeri proti Bohinju, 3 km od Bleda je na desni strani vas Bohinjska Bela. Ne zavijete v vas, ampak se peljete še en kilometer naprej proti Bohinju, pri odcepu levo za Kupljenik pa zavijete ostro desno na lokalno cesto nazaj v vas. Ne skrbite, na vseh odcepih vas usmerjajo smerokazi HOVAWART. Kdor bo potreboval pomoč lahko pokliče na 031 333 045 (Alenka)

Koordinate: 46.342763, 14.065069

 

V okviru piknika bomo izvedli tudi srečelov, zato prosimo vsakega udeleženca, da za ta namen prispeva dobitek in ga prinese s seboj. Na pikniku bodo na voljo tudi nove klubske jopice. Tokrat so v zeleni barvi, na sprednji strani je klubski logotip, na hrbtni strani pa napis "Enkrat hovawart, vedno hovawart". 

 

Program:

10.30 - 11.00

Zbiranje udeležencev

Dobrodošlica

 

11.30 - 14.00 

Pohod ali sprehod ter ring trening. 

Samo dogajanje bomo prilagodili vremenskim razmeram, starosti hovijev in željam udeležencev. Vsekakor bo poskrbljeno za to, da se bodo naši hoviji lahko sprehodili, kopali, utrudili in se zraven tudi zabavali.

Ker se bliža razstava v Lipici, se bomo še malo učili. S pomočjo Suzane bomo vadili predstavitev v razstavnem krogu, hojo in tek, Bojana pa bo iz sodniške plati pokazala, kako se mora kuža v ringu ali na vzrejnem pregledu pustiti pregledati in izmeriti.

 

14.00

Kosilo

Za kosilo bo na voljo meso iz žara in/ali postrv iz žara + priloga ter ena pijača.

Na prijavnici navedite število kosil, ter če želite vegetarijansko jed.

Cena kosila na osebo je 9€, ostala pijača bo na voljo po primernih cenah.

Kosilo je za otroke brezplačno.

 

15.30

Srečelov

 

 

bottom of page