top of page

 

Specialna razstava za hovawarte, CACIB Lipica, 9.10.2016

 

 

 

Dragi člani in ostali zainteresirani razstavljavci,

 

približuje se Specialna razstava za hovawarte v Lipici, ki bo potekala v okviru CACIB Lipica na čudoviti lokaciji v Lipici, kjer imate po razstavi obilo možnosti tudi za sprehod in ogled Kobilarne Lipica.

 

Na naši specialni razstavi bo sodil priznani mednarodni sodnik Igor Mioć, ki je našo pasmo že večkrat sodil, zato vas vabimo, da se prijavite in uživate v družbi naših hovijev. 

 

O sodniku: g. Igor Mioć

Mednarodni FCI sodnik Igor Mioć je doktor veterinarske medicine s svojo lastno ambulanto. V kinologiji je prisoten že dolga leta kot vzreditelj bokserjev in boston terierjev. Dr.Igor Mioć je podpredsednik Bokser kluba Zagreb-Hrvatska, predstavnik Atibox-a ter član nekaj vzrejnih komisij. Je avtor mnogih člankov v specializiranih kinoloških revijah, aktivno pa sodeluje pri organizacijah razstav. Sodil je na mnogih mednarodnih, nacionalnih in specialnih razstavah po celi Evropi in Avstraliji. Dr. Mioć je hovawarte že večkrat sodil. Zaradi prijetnega pristopa do psov in korektnega ocenjevanja smo se odločili, da ga povabimo kot sodnika na našo specialno razstavo v Lipici.

 

Prijavnico najdete tukaj: http://www.kinoloska.si/wp-content/uploads/2016/02/Lipica2_web.pdf

Spletna prijavnica:  https://prijave.kinoloska-zveza.si/account/login 

 

Cenik

 

 

 

Plačilo:

Podatki za plačilo:
Upravičenec:: KZS d.o.o., Zapoge 3d, SI – 1217 Vodice, Slovenija
Banka: A BANKA d.d., Slovenska cesta 58, SI – 1000 Ljubljana, Slovenija
IBAN: SI56 0510 0801 2837 263
SWIFT: ABANSI2X
Referenca: 00-80000

 

Zadnji rok za prijave je 22. 9. 2016

 

 

Naj vam še omenimo zdaj že znani pogoj za osvojitev naziva »Slovenski razstavni šampion« ter naziva »Slovenski šampion v lepoti« in to je osvojitev kandidature CAC na eni specialni razstavi.

 

 

Prisrčno vabljeni in nasvidenje v Lipici!

 

bottom of page