top of page

 

Tradicionalni jesenski piknik

 

 

 

Spoštovani člani,

 

Vreme nam resda ne služi, kot bi nam v tem času moralo, a se je poletje kljub vsemu začelo. Upamo, da se boste imeli poleti, kamorkoli vas že vaša dopustniška pot zanese, s svojimi hoviji lepo. Še preden pa se dopusti začnejo, nam dovolite, da vas že sedaj povabimo na nove dogodke, kjer bomo imeli priliko za druženje:

 

-        Dne 24. septembra 2016 vas vabimo na tradicionalni jesenski piknik in ring trening v Bohinjski Beli

-        Dne 9. oktobra 2016 vas vabimo na Specialno razstavo za hovawarte v Lipico pri sodniku Igorju Mioć-u

 

 

Prisrčno vas torej vabimo , da si še pred poletjem rezervirate čas za tradicionalni jesenski piknik, ki bo tokrat v soboto 24.09.2016 na piknik prostoru Klub-a blanskih ribičev, na Bohinjski Beli.  Lokacija je 3 km oddaljena od Bleda, ob Savi, s primernim mestom za kopanje naših kosmatincev. Upamo, da nam bo vreme služilo in da bomo lahko izvedli tudi pripravo na našo specialno razstavo, ki bo sledila čez 14 dni.

 

Seveda vas vabimo tudi, da se čim prej prijavite na našo Specialno razstavo v Lipici, saj v prvem terminu lahko prihranite kar nekaj evrov, še sploh če se boste udeležili tudi CACIB razstave v soboto. Prijavnico najdete tukaj: http://www.kinoloska.si/dogodek/cacib-lipica-i-in-ii-2016/

 

Dolžni smo vam še obvestilo, da je prišlo do zamenjave sodnice, ki je navedena na prijavnici. Na naši razstavi bo, kot smo že zgoraj navedli, sodil g. Igor Mioć, ki se je že izkazal kot prijeten sodnik pri ravnanju s hoviji.

 

Vabimo vas, da spremljate novice na naši spletni strani, kjer bomo objavili podrobnosti za prihajajoči piknik. Zdaj pa vam zaželimo samo še prijetne poletne dni in veliko norčij z vašimi hoviji. Ne pozabite pa prosimo na hladno vodo in senco za vašega kužka, ki ga v teh poletnih dneh nikar ne puščajte v avtu, saj že 15 minut v razbeljenem avtu lahko pomeni ….saj vemo kaj.

 

 

Veliko lepih, sončnih, zabavnih in sproščenih poletnih dni vam želi

Vaš UO

 

 

bottom of page