top of page

Jubilejna, 10. specialna klubska razstava za hovawarte

 

 

Naša jubilejna 10. klubska razstava za hovawarte je bila tokrat organizirana v okviru praznovanja 100-letnice Kinološke zveze Slovenije na letališču Lesce. Razstava se je odvijala v soboto, 21.5.2022, od 15.00 do 18.00 ure.

 

Sodnica: Bojana Razpotnik

Vodja prireditve: Jana Mršnik

Zapisničarka: Alenka Ravnik

Vodja kroga: Tanja Čas

Zahvaljujemo se vsem, ki ste po svojih najboljših močeh pripomogli, da smo v prijateljskem vzdušju izpeljali našo 10. jubilejno specialno klubsko razstavo. Prav tako hvala vsem sponzorjem, ki so nas podprli in zagotovili bogate nagrade. Zato je lahko vsak udeleženec dobil simbolično darilo. Zmagovalci so prijeli diplomo, pokal in klobaso za igro. Končni zmagovalci: J.BOB, BOB, BOS, najlepši veteran pa ob diplomi, pokalu, klobasi za igro še vrečo hrane 15 kg Farmina. Končni zmagovalec BOB pa je seveda prejel še glavno nagrado, ki jo je prispeval Aeoroservice, d.o.o. – Polet za tri osebe.

 

Zahvala tudi sodnici, gospe Bojani Razpotnik, ki je vljudno in strokovno opravila svojo delo.  Predvsem pa hvala vsem vzrediteljem, ki ste motivirali svoje lastnike psov, da so prišli na razstavo. Hvala prijateljem hovawarta za vašo podporo, da ste se razstave udeležili kljub močnemu deževju in blatnemu terenu ter za športno navijanje tudi, če niste bili med zmagovalci. 

 

Iskrene čestitke vsem razstavljavcem in zmagovalcem. Še posebej vsem tistim, ki ste prvič stopili v ring. Naj vam prvi nastop ostane v lepem spominu in naj vam bo v motivacijo za nove razstavne podvige. Saj veste kako pravijo, ena (razstava) ni nobena in vaja dela mojstra. 

Ponosni smo na vse razstavljavce, saj ste pokazali, da imate vsi lepo vzgojene in vodljive pse. Bravo vsi mi. 

bottom of page