top of page

 

Ostanite z nami

 

 

Spoštovani člani,

 

Leto je spet okoli in veseli smo, da vas lahko obvestimo, da se v našem klubu ves čas nekaj dogaja.

 

V preteklem letu smo izvedli kar nekaj projektov, ki so zahtevali veliko časa in usklajevanja. Nekateri so že končani, nekateri so v zaključni fazi. Predvsem pri tem mislimo na vlogo za spremembo šampionata za vse tiste hovije in ostale delovne pasme, ki ne želijo delati delovnega izpita  - nove pogoje najdete tukaj ter vzrejni pravilnik, ki ga nujno potrebujemo, če želimo postati pasemski klub s svojo vzrejno komisijo.

 

Pri vsem tem mislimo na vas, dragi člani in poskušamo delati vse, da bi bil klub koristen za vse lastnike hovawartov, tudi tiste, ki se ne udeležujejo razstav in/ali ne nameravajo vzrejati. Vsako leto, tako tudi letos, bomo pripravili kar nekaj predavanj in drugih koristnih srečanj z različnimi tematikami, pa tudi na tradicionalni piknik ne bomo pozabili. Za vse tiste, ki jih razstave veselijo, pa naj vas že opozorimo, da bomo v letu 2016 organizirali Klubsko razstavo na Barju (3.4.2016) ter Specialno razstavo v Lipici (9.10.2016).

 

Novost se nahaja tudi na desni strani uvodne spletne strani, ki se ji reče »Ugodnosti za člane«. Kliknite tukaj in si oglejte, kaj vam ponujajo naši partnerji, ki jih sproti dopolnjujemo.

 

Ob vsem tem klub potrebuje seveda našo podporo, podporo naših zvestih in novih članov, ki s plačilom članarine prispevamo, da naš klub lahko deluje. Upravni odbor kluba je na svoji zadnji seji odločil, da članarina tudi letos ostane enaka, torej 15 eur za člana, 7,5 eur za družinskega člana. Članarina bo tudi potrjena na skupščini kluba, ki bo 12.3.2016, vas pa vljudno vabimo, da poravnate članarino že prej in sicer na klubski račun:

 

Hovawart klub Slovenije, Ruplova 14, 2000 Maribor

Davčna številka SI10282254 / matična št. 4058810

Delavska hranilnica

IBAN: SI56 6100 0000 6499 153 / SWIFT

BIC: HDELSI22

 

Članarino bo možno poravnati tudi na skupščini kluba, ki bo, kot rečeno 12.3.2016 in o kateri vas bomo naknadno obvestili, saj pred skupščino predvidevamo še predavanje veterinarja.

 

Naš mladi klub računa na vas, zato vas vabimo, da ostanete ali postanete naši člani, da se bomo lahko čim večkrat srečevali na katerem od dogodkov, ki jih ima naš klub v načrtu za leto 2016!

 

Veselimo se srečanj z vami in vseh dogodkov, ki jih bomo skupaj zagotovo preživeli v prijetnem vzdušju.

 

V imenu Upravnega odbora HwKS

Darko Vide, predsednik

 

bottom of page