top of page

 

 Tradicionalni Hovawart piknik 

 

Kot vsako leto smo se tudi letos lastniki hovawartov srečali na tradicionalnem hovi pikniku.

Letošnjo organizacijo sta prevzela naša člana Mirjam Jagodič in Dušan Jagodič. Piknik je potekal na Štajerskem, kjer sta nas gostitelja na piknik prostoru pod kozolcem prijazno pričakala in pogostila s slastnimi domačimi pecivi in pijačo.

Na idilični lokaciji se nas je zbralo kar lepo število hovijev in njihovih lastnikov, ki so s seboj prinesli veliko dobre volje. Po uvodnem pozdravu smo se odpravili na sprehod po okolici. Dušan Jagodič nas je najprej odpeljal do »bolnice Zima«, nato pa smo sprehod nadaljevali po travniških in gozdnih poteh, kjer so naši kosmatinci neizmerno uživali.

Ko smo se vrnili s sprehoda nas je pričakala prava gostija. Mirjam in Dušan sta nas lepo pogostila in poskrbela, da nihče ni odšel od mize lačen.

Prav tako sta gostitelja poskrbela za prodajo srečk. Nagrade pri srečelovu so bile res številčne in bogate, za kar se zahvaljujemo vsem, ki ste jih podarili.

 

Zabave pa še ni bilo konec. Ko smo se lastniki odpočili po odličnem kosilu, nas je Suzana Puc prijazno povabila na zabavne igrice. Prav vsi smo neizmerno uživali in se nasmejali. Najbolj smo se zabavali, ko so lastniki s kuharsko kapo na glavi, s klobaso v roki in balonom med nogami premagovali ovire pred sabo. Čeprav so vse igrice potekale v izjemno prijateljskem in veselem vzdušju, pa je bilo treba zmagovalca vseeno nekako določiti. Kot najbolj spreten par sta se izkazali Zala in Kara. Iskrene čestitke! Kot najbolj navezan par pa sta se izkazala Aleš in Ike. Iskrene čestitke tudi fantoma.

Po končanih igrah smo, prijetno utrujeni, počasi začeli odhajati proti domu. Še prej pa smo se zahvalili za prijeten dan družini Jagodič, ki so skrbeli, da smo vsi preživeli nepozaben dan.

 

Še enkrat hvala družini Jagodič in hvala prav vsem, ki ste se našega piknika udeležili. Se vidimo spet prihodnje leto!

 

GALERIJA

bottom of page