top of page

 

Spoštovani razstavljalci, spoštovani člani

 

 

Rok za prijave na Specialno razstavo za hovawarte v okviru CAC Barje se je iztekel. Skupno se je prijavilo 23 naših članov s svojimi hoviji v skoraj vse razrede. Kot smo obljubili, bodo vsi tisti, ki bodo osvojili 1.mesto v svojem razredu, dobili rozeto. Malce bogatejšo rozeto dobijo JBOB, Veteranski prvak, 1.mesto vzrejna skupina in 1.mesto pari, najbogatejšo pa seveda BOB in BOS. Seveda bodo vsi zmagovalci prejeli tudi lepa darila naših sponzorjev, ki jih najdete našteta spodaj. Vsem sponzorjem se prav lepo zahvaljujemo, da so nas podprli v tako velikem številu! Zelo lepo presenečenje pa imamo pripravljeno tudi za BOB in BOS zmagovalca!

Še prav posebej bo nagrajen najlepši  hovawart slovenske vzreje, ki bo prvič prejel čudovito lento v slovenskih barvah in veliko daril, za povrh pa še polet z letalom za 2 osebi nad Triglavom. Hmmmm, le kdo bo odnesel domov vse te privlačne nagrade ? :D

 

Da pa nihče od prijavljenih ne bo odšel domov praznih rok, smo za vse pripravili majhna darilca za zahvalo in za spodbudo, da se še kdaj srečamo. Kar pa je najpomembneje: vsak bo – ne glede na oceno - svojega najlepšega hovija odpeljal domov.

 

Na "hovi stojnici" ob ringu (ring 10) si boste lahko pogledali tudi novo kolekcijo majčk in kap. Vse, ki ste se za nakup že zanimali obveščamo, da bodo tako majice, kot kape, naprodaj na naši stojnici.

 

Vsi, ki smo pripravili našo specialno razstavo, se zelo veselimo srečanja z vsemi razstavljavci in njihovimi družinami, kot tudi z vsemi ostalimi, ki si bodo prišli naš ocenjevalni ring samo pogledat in navijat za naše hovije. Prisrčno dobrodošli! Se vidimo v nedeljo, zdaj pa le še držimo pesti za lepo vreme!

 

Sponzorji, ki prispevajo čudovite nagrade:

 

Aeroservice Lesce: Za lastnika in lastnico najlepšega hovawarta slovenske vzreje Aeroservice Lesce podarja izredno nagrado, in sicer panoramski polet nad Triglav za tri osebe.

 

Veterinarska klinika in trgovina za male živali Buba: V njihovi ambulanti v Grosupljem in Novem mestu bodo zelo lepo poskrbeli za vašega hovija od ušes do repa, pa tudi za vse druge živali, ki jih imate doma. Poleg ambulante imajo zelo dobro založeno tudi trgovino za male živali kakor tudi spletno trgovino, pa tudi pasjega frizerja si lahko privoščite. Buba za zmagovalce podarja kvalitetno hrano.

 

Petvital: Petvital je nova linija izdelkov, ki so namenjeni kot dopolnilo prehrani malih živali. Izdelki so razviti in proizvedeni v Sloveniji, vsebujejo kvalitetne sestavine naravnega izvora. Na trgu trenutno predstavljajo šest izdelkov (FishOil, Relax, Imm-Strong, Multivitamin, Agility ter Mazilo za tačke). Podarjajo izdelke ter posodici za vodo.

 

Ka-anilor: Ka-anilor za pse ponuja kakovostne in naravne priboljške - bikovke, uhlje, sapnike, vampe… je sploh potrebno dodati še kaj? Izdelke sušijo na tradicionalen način, da s tem ohranijo vitamine, minerale in maščobe. Takšni priboljški so odlični za zobe in dlesni psa.

 

Pasja pekarna Hov-Hov: Pasja pekarnica Hov-Hov razvaja kužke s svojimi izdelki sestavin slovenskega porekla, izdelki so brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa. Ponujajo piškote različnih okusov, torte, druge priboljške ter hrano. Njihove pasje torice so preizkušene tudi že na hovawartih – navdušenje zagotovljeno!

 

GL Design: Izdelki GL Design so narejeni izključno iz evropskih materialov najvišje kakovosti, izdelani pa so ročno v Sloveniji. V njihovi ponudbi se nahajajo ovratnice, povodci, ID obeski, blazine, posode… Za najlepšega hovawarta slovenske vzreje podarjajo čudovito ovratnico iz pravega usnja.

 

KAI Dog Equipment: Posebnost trgovinice so zagotovo ročno pleteni izdelki iz paracord vrvi, ki je izjemno močna in vzdržljiva. Poleg povodcev in ovratnic ponujajo tudi igračke – ravno te pa se bodo znašle tudi na mizi nagrad na naši klubski razstavi.

 

Miss Hope: Trgovinica Miss Hope, ki jo najdete v Izoli, prisega na izdelke slovenskih proizvajalcev ter na ekološke izdelke. Iz nabora ekoloških izdelkov podarjajo BecoPocket, izredno praktičen nosilec za vrečke, ki se ga lahko pritrdi na povodec, pas ali na podobne trakove ter bon za popust.

 

Alfakan: Ekipa strokovnjakov, ki je predana vzgoji psov, njihov sistem pa temelji na uporabi pristopov pozitivne motivacije. Ker so priboljški oziroma nagradice nepogrešljiv del učnega procesa, podarjajo praktično torbico za priboljške.

 

Tomas Sport: Ker vsi sprehajamo naše hovawarte v najrazličnejših vremenskih razmerah, Tomas Sport podarja bone za popust, da se boste na sprehodih počutili še udobneje.

 

BecoPets: Podjetje BecoPets proizvaja okolju prijazno opremo za ljubljenčke. Ponujajo posodice za hrano, nosilce za vrečke, igračke, pasje postelje… in samo za našo specialno razstavo je iz njihovega podjetja v Londonu odposlan paket z nagradicami. Kaj se skriva v pošiljki, pa naj ostane skrivnost.

 

Paketek: Vse nagrade vas bodo ob vašem prihodu na razstavišče že čakale na mizi, za kar se lahko zahvalimo dostavnemu podjetju Paketek. Za spremembo so bila kakšen teden njihova pobiranja po Sloveniji »pasja«, drugače pa so specializirani za paketno in paletno dostavo v 24ih urah.

 

bottom of page